Начало

Карта на сайта машини, инструменти, материали

ИНДУСТРИАЛЕН   КАТАЛОГ

Специализирана бизнес информационна система, която детайлно представя всеки вид индустриална стока. Всеки вид машина е представен специфично. Всички индустриални продукти са подредени и класифицирани по отрасли. Тук можете напълно да представите своя бизнес. Да покажете какво произвеждате или предлагате - машини, инструменти, материали, строителна техника, селскостопанска механизация, услугите и дейностите които извършвате.


 
  НАЧАЛО "БАЛКАНКАР РЕКОРД" АД - Пловдив  
WWW: http://WWW.BALKANCAR-RECORD.COM
Адрес: Пловдив, ул. "Кукленско шосе" 17
Телефони: 00359 /032/ 695 050
За контакт: ПЕТРОВ
Инфо: Фирма ''Балканкар Рекорд'' - АД е създадена през средата на 50-те години на XX век в гр. Пловдив. Тя е била част от холдинга ''Балканкар'', създал и утвърдил традициите на българското каростроене. Днес ''Балканкар Рекорд'' е един от водещите производители на кари в България. Производствената гама на фирмата включва електрокари, дизелови и газови мотокари, електро и мотовлекачи,платформи от фамилиите ''Рекорд''. В зависимост от модификациите товароподемността е от 1,25 до 10 т.,височината на повдигане на товара е от 2,8 до 6,4 м, а теглителното усилие от 2,5 до 20 kN. ''Балканкар Рекорд'' е носител на златни медали от Международните технически панаири в Пловдив, Белград, Букурещ, Бърно и др. Изделията на ''Балканкар Рекорд'' отговарят на всички съвременни изисквания за безопасност, ергономичност, ефективност и екологичност. Oсвен с производство и продажба на кари и резервни части за тях, фирмата се занимава и със сервиз, поддръжка, ремонтиране на отделни компоненти и възли, и рециклиране на мотокари.Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001 - 2008 и AQAP 2110.
Мотокар РЕКОРД 1S ,2S,3S,4S,2SR
Дизелови и газови мотокари.В зависимост от модификациите товароподемността е от 1250 до 10000 кг,височина на повдигане на товара е от 2800 до 6400 мм.
Електрокар Ретрак РЕКОРД ERR
Разработването на електрокари високоповдигачи за складови помещения (ретраци) с товароподемност 1400 - 1600 кг е ново направление в производствената дейност. Отличава се със собствен дизайн. Във фамилията ретраци е реализирана технология на променливо токово задвижване. Работното място на водача е осигурено с лесен достъп до всички органи на управление, отлична видимост и комфорт по време на работа.
ЕЛЕКТРОКАР РЕКОРД ЕР
Kомпактен дизайн и висока маневреност. Удобство за експлоатация. Оптимално съотношение цена-качество, за машини от подобен клас.В зависимост от модификациите товароподемността е от 1250 до 10000 кг, а височината на повдигане на товара е от 2800 до 6400 мм
БАЛКАНКАР РЕКОРД АД -мотокари,електрокари,влекачи,резервни части,складова техника
Днес "Балканкар Рекорд" е един от водещите производители на кари в България. Производствената гама на фирмата включва електрокари, дизелови и газови мотокари, мотовлекачи от фамилиите РЕКОРД. В зависимост от модификациите товароподемността е от 1250 до 10000 кг, а височината на повдигане на товара е от 2800 до 6400 мм, а теглителното усилие от 2,5 до 20 kN.
Електроплатформа ET 2,ET 3,ЕТ 5, ЕТ 10, ЕТ 15
Разработването на електроплатформи с товароносимост 2000÷15000 кг е ново направление в производствената дейност. Отличава се със собствен дизайн. Работното място на водача е осигурено с лесен достъп до всички органи на управление, отлична видимост и комфорт по време на работа.
 
снимка