Начало

Карта на сайта машини, инструменти, материали

ИНДУСТРИАЛЕН   КАТАЛОГ

Специализирана бизнес информационна система, която детайлно представя всеки вид индустриална стока. Всеки вид машина е представен специфично. Всички индустриални продукти са подредени и класифицирани по отрасли. Тук можете напълно да представите своя бизнес. Да покажете какво произвеждате или предлагате - машини, инструменти, материали, строителна техника, селскостопанска механизация, услугите и дейностите които извършвате.§   КАКВО Е skladBG.com ?

Какво е skladBG.com ?

Защо да се регистрирам в skladBG.com ?

Няма таблица за стока която предлага нашата фирма.

Няма създадена услуга която предлага нашата фирма.Какво е skladBG.com ?

Това е информационна система за стоки. Тук директно търсите необходимата Ви стока и намирате най-изгодната офета за нея от регистрираните фирми при нас.

Защо да се регистрирам в skladBG.com ?

skladBG.com е лесен и удобен за ползване. Лесно и бързо се намира всяка стока. Той е удобен за потребителите и те лесно ще намерят всяка ваша стока въведена при нас. Всяка стока има препратка към вашия профил. Ако потребителя я последва ще види всички предлагани от вас стоки, услуги и информацията за вашата фирма. Една ваша стока може да насочи потребител към целия ви профил.


Няма таблица за стока която предлага нашата фирма.

За да се направи таблица за нова стока се свържете с нас. Кажете ни кои са най-важните параметри за тази стока и ние ще направим таблица с такива колонки. Добре е първо да разгледате добре другите стоки. Ако за някои параметри има стандартни стойности, кажете ни ги и ще ги поставим в падащо меню при въвеждане в съответната колонка. Посочете и в коя група да се поставиновата стока, може да създадем и нова.


Няма създадена услуга която предлага нашата фирма.

Всеки регистриран потребител, който има в плана си услуги може да предложи нова услуга. На страницата за услуги има малък формуляр за създаване на нова услуга. Избирате в коя група да се добави услугата, въвеждате наименованието на услугата и натискате бутон "Предложи". Ние евентуално редактираме името и го одобряваме. Услугата е готова за ползване.